tuunasin vain vanhaa reseptiä hieman.
perustaikina
200g margariinia
2dl sokeria
3 munaa
2tl leivinjauhetta
2tl vanilliinisokeria
3-4 dl vehnäjauhoja

vaahdota pehmeä rasva ja sokeri, lisää munat joukkoon yksitellen (en tiedä onko tällä nyt mitään väliä.. kaikki sekaan vain..mistä taikina tietää laitanko munat yksitellen vai kaikki kerralla?)sitten kuivat aineet sekaisin ja käännellään seokseen.
tällaisellään saadaan perus kahvikakku, taikina vuokaan ja 175 astetta ja tunnin verran.
mutta mie jaoin taikinan kahteen osaan, lisäsin toiseen osaan 100g valkosuklaamuruja ja toiseen osaan 2rkl kaakaojauhetta, 3rkl kermaa, 1 rkl sulaa rasvaa ja 100g maitosuklaamuruja. Kasasin taikinat kerroksittain vuokaan ja tuo 175astetta ja tunti.

hyvää on.