tänään kokeilevassa keittiössä keskityttiin jääkaapin ja kuiva-ainekaapin tyhjentämiseen (muuttoakin ajatellen.) jääkaapissa lymyilleestä juustokastikepurkista ja salsasta sain ajatuksen enchiladoista. ja koska aamulla blogeja selatessa löytyi kätevä ohje vehnätortilloihin oli lounas jo lähes valmis. ajatuksissa ainakin.

enchiladoihin tarvitsin siis
vehnätortilloja
juustokastiketta
salsaa
jauhelihaa
sipulia
paprikaa
juustoraastetta

tein ensin tortillat ohjeen mukaan, sain aikaiseksi 8 lautasen kokoista lettua. Sitten paistoin jauhelihan sipulin ja paprikan ja maustoin mössön taco-mausteella ja piri pirillä.

Levitin juustokastiketta ja salsaa tortillalevylle, sitten lusikallinen jauhelihamössöä, lettu rullalle ja vuokaan. samat toimenpiteet lopuille letuille. kun vuoka oli täysi ripottelin kääröjen päälle juustoraastetta ja paistoin koko komeutta 10 minuuttia 200 asteessa.  Tarjoilin itselleni annoksen olohuoneen lattialle (ruokapöytä on jo uudessa kodissa) juustokastikkeen ja salsan kera. Oli hyvää.ja teen takuuvarmasti toistekin.